Produkt

Goalplans senaste release - detta uppdaterades i version 2.13.0

May 28, 2024

Goalplans senaste release - detta uppdaterades i version 2.13.0

Goalplans produkt- och teknikteam säger howdy och låter hälsa "Håll i cowboy-hatten"! Vår senaste uppdatering av Goalplans app innehåller nämligen en mängd nya funktioner och förbättringar som är designade för att förbättra din upplevelse och effektivitet. Här är en översikt över de viktigaste nyheterna!

Ökad säkerhet med MFA

Vi har nu implementerat stöd för Multi-Factor Authentication (MFA), vilket ökar säkerheten för våra användare. Med MFA måste användaren verifiera sin inloggning via e-post eller SMS. Det är för ditt eget och organisationens bästa, vi lovar!

Drag-and-droppa datafiler!

Nu kan ni manuellt ladda upp data och dessutom visa och ladda ner den senaste datan som skickats till Goalplan. Funktionen att kunna drag-and-droppa datafiler har fått mycket hejarop från våra kunder! Hör av dig till support@goalplan.com så berättar vi mer hur den skulle funka för er organisation.

Öppna länkar från PDF-filer

Vi har förbättrat vår informationshub genom att möjliggöra öppning av länkar direkt från PDF-filer. Detta gör det enklare att navigera och hitta relevant information.

KPI-mål i coachning

Möjligheten att lägga till mål för KPI i coaching-funktionen har återställts. Detta gör det enklare att sätta och följa upp mål under coaching-sessioner.

Förbättrad redigering av säljtävlingar

Vi har justerat redigeringen av utmaningar för att skapa en mer naturlig layout. Nu kan även säljtävlingar som innehåller enheter som tagits bort inte redigeras, vilket förhindrar fel och förvirring.

Förbättringar i to-dos

Användare måste nu välja för vem en uppgift ska skapa. Några användare har klagat på att uppgifter har blivit privata eftersom det var standardalternativet. Nu måste användaren uttryckligen välja mellan Privat eller en specifik grupp.

Viktig ändring i statistikgraf

Vi har ändrat hur statistikgrafen i scorecard-detaljvyn visar mål och resultat från föregående år.


Automatisk tilldelning av uppgifter

Om en grupp bara har en användare, kommer Goalplan automatiskt att tilldela uppgiften till den användaren. Detta förenklar arbetsflödet för små team.

Arkivering av slutförda uppgifter

Slutförda uppgifter som har varit avslutade i mer än några dagar flyttas nu till ett nytt område för "slutförda uppgifter", vilket hjälper till att hålla översikten ren och organiserad.

Större tävlingar

Vi har ökat gränsen för att utmana kollegor till 25, vilket möjliggör större tävlingar och engagemang. Mäktigt!

Stödlinjer i progressionsgraf

Vi har lagt till stödlinjer i progressionsgrafen i scorecard, vilket gör grafen mer läsbar och lättare att analysera.

Se så lättanalyserat!


Fullskärmsläge på mobiler

Chattkonversationer, tävlingar och coaching öppnas nu i fullskärmsläge på mobiler, vilket förbättrar användarupplevelsen på mindre skärmar.

Kompaktare agenda-vy

Uppgifter i agenda-vyn har nu ändrats för att vara mer kompakta och reflektera agendan istället för kalendervyn, vilket underlättar översikten av kommande uppgifter.

Och så några minigrejer

Ja varje release innehåller även lite pill.. Är du redo för överkurs?

  • Team-namn kapas inte längre i kortvyn i Analytics.
  • Analytics väljer nu KPI i en naturlig och korrekt ordning
  • Vi har uppdaterat till Flutter 3.19 och snart till Flutter 3.22.
  • I informationshubben har vi ändrat texten från "Starta kurs" till "Starta" för att vara mer generell och inkluderande..

Dessa uppdateringar är utformade för att förbättra din användarupplevelse och göra det enklare att uppnå dina mål med Goalplan. Vi ser fram emot att höra dina tankar och feedback om dessa nya funktioner.

Peter Lauri

Peter Lauri, CTO

Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.