Goalplan crush your goals

Goalplan hjälper team på fält att krossa sina mål.

Oavsett om ditt team besöker andra företag, återförsäljare, egna butiker eller privatpersoner. Vi ger dig verktygen att skapa framgång.

Sätt och kommunicera mål

Säkerställ att alla har mål, känner till målen och arbetar mot målen.

Samarbeta mot era mål

Använd smidiga funktioner för feedback, kommunikation och utbildning.

Krossa era mål

Möjliggör informerade beslut, engagera och hjälp varandra att krossa era mål.

Det här är Goalplan

Goalplan är ett samarbetsverktyg som gör det möjligt för organisationer med utspridda medarbetare att arbeta bättre tillsammans. Med Goalplan kan team och individer jobba mer effektivt med mål, synligöra statistik, möjliggöra datadrivna beslut, fördela arbetsuppgifter, följa upp, dela kunskap och ideér, tävla och tillsammans skapa en engagerande och inspirerande arbetsplats.

Mål

Som chef kan du fördela mål manuellt eller via uppkoppling till era system samt få feedback på målen varje vecka. Som chef kan du snabbt agera när du ser att tron på målet sviktar och som medarbetare kan du vara med och tycka till om dina mål och få stöd i att nå dem.

Coachning

Tillsammans med erfarna säljchefer och  VD:ar så har vi utvecklat ett enkelt men kraftfullt verktyg där chefer kan coacha sina kollegor genom arbetsmässiga utmaningar med fokus att ändra beteenden, öka resultat och motivation. Som medarbetare kan du även begära att bli coachad, till exempel om du vill nå nya höjder.

Tävlingar

Att tävla är roligt och kan göras i många olika former, tävla mot ett säljmål, tävla i hälsa och välmående, eller varför inte tillsammans mot ett gemensamt mål. Som chef kan du enkelt välja deltagare och mål, kommunicera ut tävlingen och följa upp. Som medarbetare kan du även själv utmana dina kollegor.

Smarta listor

Tillsammans med coacher, mellanchefer och VD:ar så har vi tagit fram smarta listor. Här kan du som chef välja bland massor av mallar för att t.ex genomföra ett medarbetarsamtal och lönesamtal såväl som genomföra en inventering eller audit med mera. Du kan också få hjälp att skapa egna mallar.

Arbetsfördelning och att göra -listor:

Med Golaplan kan du fördela arbetsuppgifter till ditt team såväl som till dig själv. Arbetsuppgifterna kan även tidsbestämmas och sättas som återkommande. Perfekt för rutiner såväl som för saker som behöver göras.

Information och utbildning

Vi vill göra det enklare med informationsspridning i din organisation, med Goalplan kan du som chef enkelt samla och kategorisera information, utbildningar och annat material som du vill göra tillgängligt. Du kan också koppla obligatoriska frågor till din information och enkelt se att alla mottagit och förstått informationen.

Kommunikation

All kommunikation i plattformen styrs genom chatt eller genom våra smarta videomeddelanden som även kan kopplas till olika delar i plattformen. T.ex. kan du skapa en tävling och annonsera den med en peppande video. När du ser att en kollega klarat sina mål kan du skicka en video och peppa på. Allt är möjligt.

Data

Koppla upp Goalplan mot dina olika system och på så sätt automatiskt skapa användarkonton samt se statistik och försäljning i realtid och såklart jämföra med dina mål. Som medarbetare kan du även själv mata in data mot dina mål, till exempel olika former av aktiviteter som du mäts på.

Kundsupport & engagemangsprogram

Vårt supportteam står redo för personlig support. Vårt utvecklingsteam kan även komma in och skapa mer kluriga kopplingar om det behövs. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för dig som vill ha extra hjälp med engagerande utbildningskoncept och tävlingar såväl som en dedikerad Engagemanget Manager. 

Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.