<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=86911&amp;fmt=gif">

1 min read

Goalplan tecknar avtal med Oriflame indonesien

Goalplan tecknar avtal med Oriflame indonesien

Oriflame Indonesien tecknar ett flerårigt avtal med SaaS-leverantören Goalplan. Genom Goalplans innovativa applikation kommer Oriflame Indonesiens Brand Partners, Members och säljchefer få tillgång till bland annat säljresultat och kundaktivieter i realtid, tillgängliga och visualiserade direkt i mobilen.

 

Digitala lösningar är i fokus för oss på Oriflame, inte bara för våra Brand Partners och konsumenter, men även för våra anställda. Vi är väldigt exalterade över att arbeta tillsammans med Goalplan och kunna lansera den här appen till våra säljteam” säger Fredrik Nilsson Vice President, Head of Indonesia & South East Asia.

Vi vet sedan tidigare att Oriflame Indien har sett ett ökat engagemang och en ökad aktivitetsnivå när Goalplan lanserades, och nu ser vi fram emot samma resultat även i Indonesien.”

 

-” Vi på Goalplan är väldigt glada för att få möjligheten att hjälpa Oriflame Indonesien i deras ambition att via moderna lösningar effektivisera sin verksamhet och driva engagemang och ökad försäljning”, säger Markus Täkte, VD Goalplan.

Vi gillar verkligen att kunna hjälpa våra globala kunder med deras vardagliga utmaningar med att målsätta, följa upp och kommunicera i stora och distribuerade säljorganisationer.

 

 

Goalplan levererar en plattformslösning som hjälper sälj- och service organisationer att engagera sin personal, öka försäljningen och effektivisera sin verksamhet. Direkt i mobilen får personal och chefer tillgång till ett stort antal verktyg som underlättar försäljningsarbetet, sätta och följa upp mål, kommunicera, informera och utbilda.

 

 

-“ Avtalet med Oriflame Indonesien påvisar ännu en gång ett globalt behov av att kunna målsätta och följa upp sin verksamhet, leda och kommunicera, samt att kunna göra detta digitalt, på distans med hjälp av en enda applikation”, säger Markus Täkte.

Målsättningen med vår lösning för Oriflame Indonesien är att Oriflame själva och deras säljare och konsulter skall bli hjälpta i vardagen, som ska leda till ett ökat engagemang, ökad aktivitetsgrad samt därmed ökad försäljning samt förbättrad kundnöjdhet."

 

 

Genom avtalet med Oriflame Indonesien fortsätter Goalplan sin internationella expansion och kommer snart att ha kunder och användare i över nio länder, förutom Indonesien, även bla Indien, Indonesien, USA, Brasilien, Sydkorea, Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Grupo SBF, Owner of Centauro and Official Distributor of Nike in Brazil, SIGN A TWO YEAR AGREEMENT WITH Goalplan

Grupo SBF, Owner of Centauro and Official Distributor of Nike in Brazil, SIGN A TWO YEAR AGREEMENT WITH Goalplan

Grupo SBF, listed on Brazil stock market B3 (SBFG3), owner of Centauro and Official...

Read More
Marknadsledaren KAF väljer Goalplans SaaS-lösning för sina 580 butiker i Brasilien.

Marknadsledaren KAF väljer Goalplans SaaS-lösning för sina 580 butiker i Brasilien.

Brasilianska marknadsledaren KAF tecknar ett 4-årigt avtal med svenska SaaS-bolaget Goalplan. KAFs 580 butiker och samtliga säljkontor kommer få...

Read More