Request demo Book a meeting
Request demo Book a meeting
1 min read

Goalplan tecknar avtal med retailbolaget Scandinavian Photo

Featured Image

Scandinavian Photo tecknar ett flerårigt avtal med SaaS-leverantören Goalplan. Genom Goalplans innovativa applikation kommer Scandinavian Photos säljare, kundservicemedarbetare och säljchefer få tillgång till bland annat säljresultat i realtid, visualiserade direkt i mobilen.

 “ Goalplans app gör verkligen skillnad för försäljningen och medarbetarnas engagemang. På ett enkelt och smidigt sätt får jag och mina kollegor tillgång till de verktyg som krävs för driva försäljning och kundmötet”, säger Isabella Farokhmanesh, Retail Manager på Scandinavian Photo.

Goalplan är ett verktyg som underlättar coaching, vi sparar tid och får samtidigt kontinuitet. Speciellt användbart nu, när vår verksamhet växer samtidigt som pandemin ställer krav på ett aktiv distansledarskap. Goalplan kommer verkligen göra skillnad när det kommer till medarbetarnas utveckling och engagemang.

 

- ” Vi på Goalplan erbjuder våra kunder, lokala som globala, en modern, innovativ och tillgänglig lösning som löser deras vardagliga utmaningar med t ex uppföljning, målsättning, dialog och distansledarskap”, säger Markus Täkte, VD Goalplan.

Vi är väldigt glada för att hjälpa Scandinavian Photo i deras satsning att bli än mer digitala och tillgängliga för såväl kunder som personal”, fortsätter Markus Täkte.

 

 

Goalplan levererar en plattformslösning som hjälper stora distribuerade sälj- och service organisationer med att engagera sin personal, öka försäljningen och effektivisera sin verksamhet. Direkt i mobilen får personal och chefer tillgång till ett stort antal verktyg som underlättar det vardagliga arbetet, som tex att mäta och följa upp KPIer, skapa säljtävlingar, kommunicera, sätta och följa upp mål, informera och utbilda.

 

 

- “ Avtalet med Scandinavian Photo visar att vi på Goalplan löser en utmaning som kunder över hela världen tampas med; att engagera sina säljorganisationer och sin personal, och att i enda applikation kunna både styra, följa upp, kommunicera och målsätta sin verksamhet ”, säger VD Markus Täkte.

Hos Scandinavian Photo kommer såväl butikspersonal som kundservicemedarbetare arbeta i samma app, vilket är en unik lösning för Goalplan. Via en och samma applikation kan ledningen hos Scandinavian Photo följa den dagliga verksamheten, oavsett om kundmötet är fysiskt i butik, eller på telefon.

 

 

Genom avtalet med Scandinavian Photo fortsätter Goalplan sin kundexpansion och kommer snart att ha kunder och användare i bla Sverige, Norge, Indien, Indonesien, USA, Brasilien och Sydkorea.