<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=86911&amp;fmt=gif">

2 min read

Marknadsledaren KAF väljer Goalplans SaaS-lösning för sina 580 butiker i Brasilien.

Marknadsledaren KAF väljer Goalplans SaaS-lösning för sina 580 butiker i Brasilien.

Brasilianska marknadsledaren KAF tecknar ett 4-årigt avtal med svenska SaaS-bolaget Goalplan. KAFs 580 butiker och samtliga säljkontor kommer få tillgång till Goalplans innovativa applikation och därmed få säljdata, KPIer och budgetmål i realtid, visualiserade direkt i mobilen. 

 

Genom Goalplans SaaS-lösning kommer KAF att få en samlad bild av hela sin verksamhet; försäljning, drift och finans i en applikation. I samma app kommer KAF dessutom kunna driva försäljning, engagemang och kommunikation helt digitalt.

 

-        “ Vi växer och tar marknadsandelar. Vårt partnerskap med Goalplan är därför ett viktigt initiativ för att säkra effektivitet och kontroll, såväl administrativt som ekonomiskt. ” säger Rosemberg Gomes Kiffer, grundare och president, KAF.

-        ” Vi på Goalplan är mycket stolta att få möjligheten att hjälpa KAF i Brasilien i deras ambition att digitalisera och effektivisera sin verksamhet.”, säger Markus Täkte, VD Goalplan. “KAF är ännu en marknadsledare som väljer Goalplan, i syfte att driva engagemang och försäljning, såväl bland sina egna medarbetare som bland återförsäljare. “

 

Goalplan levererar en SaaS-lösning som hjälper sälj- och service organisationer. Direkt i mobilen/padda eller på desktop får personal och chefer tillgång till ett stort antal verktyg som underlättar försäljningsarbetet.

 

-        “ Vi ser generellt en starkt ökad efterfrågan på vårt erbjudande. Och är väldigt glada att vi nu har tecknat vårt första avtal i Brasilien. Vi hoppas dessutom att kunna presentera fler affärer med brasilianska kunder snart. “ säger Markus Täkte, VD på Goalplan.

 

Genom avtalet med KAF fortsätter Goalplan sina internationella expansion och kommer snart att ha användare på fyra kontinenter och i tio länder, förutom Brasilien, även Indonesien, Indien, USA, Sydkorea, Dubai, Singapore, Sverige, Norge och Danmark.

 

Kontakt: Markus Täkte, VD Goalplan, markus@goalplan.com, 070-782 83 84

 

 

KAF (KAF Assist 24 HS LTD) grundades 2005 i Miguel Pereira, en liten stad med 30 000 invånare utanför Rio de Janeiros, av Rosemberg Gomes Kiffer. Grundaren har sedan bolagets start dedikerat sitt liv till att uppfylla bolagets vision och mål, vilket är att skapa produkter och tjänster av högsta kvalitet och att bli det största serviceföretaget i sitt segment. Efter 15 år, med hårt arbete, engagemang, respekt, kvalitet och transparens med kunder och partners, är KAF en självklar referens inom begravningar i Brasilien. Idag är KAF representerat över hela Brasilien.

 

Med bas i Stockholm levererar Goalplan en digital plattformslösning (SaaS) till sälj- och serviceorganisationer över hela världen. I en och samma applikation erbjuder Goalplan sina kunder möjligheten att digitalisera och effektivisera sina säljinsatser. Applikationen är tillgänglig på mobil, surfplatta och desktop och möjliggör förbättrad kommunikation, ökat engagemang och gemensam tillgång till mål och resultat. Genom integrationer med bl a, Salesforce, Dynamics, SAP, Navision, Sitoo, LeadDesk, Pipedrive, Upsales, Hubspot visualiserar Goalplan data och gör informationen tillgänglig för alla. Såväl chefer, teamleaders som medarbetare får tillgång den data och den information samt de verktyg som krävs för att kunna driva sälj, leverera kvalitativa kundmöten och möta kundens förväntningar, oavsett om det sker i butik, på telefon eller på fältet. 

Grupo SBF, Owner of Centauro and Official Distributor of Nike in Brazil, SIGN A TWO YEAR AGREEMENT WITH Goalplan

Grupo SBF, Owner of Centauro and Official Distributor of Nike in Brazil, SIGN A TWO YEAR AGREEMENT WITH Goalplan

Grupo SBF, listed on Brazil stock market B3 (SBFG3), owner of Centauro and Official...

Read More
Marknadsledaren KAF väljer Goalplans SaaS-lösning för sina 580 butiker i Brasilien.

Marknadsledaren KAF väljer Goalplans SaaS-lösning för sina 580 butiker i Brasilien.

Brasilianska marknadsledaren KAF tecknar ett 4-årigt avtal med svenska SaaS-bolaget Goalplan. KAFs 580 butiker och samtliga säljkontor kommer få...

Read More