Goalplan crush your goals

Goalplan hjälper team som arbetar på distans att krossa sina mål.

8 av 10 vill kunna jobba på distans eller hemma men det kan vara utmanande att få med alla i arbetet mot målen. Goalplan har lösningen.

Sätt och kommunicera mål

Säkerställ att alla har mål, känner till målen och arbetar mot målen.

Samarbeta mot era mål

Använd smidiga funktioner för feedback, kommunikation och utbildning.

Krossa era mål

Möjliggör informerade beslut, engagera och hjälp varandra att krossa era mål.

Det här är Goalplan

82% av företag uppnår inte sina säljmål på grund av bristande struktur, uppföljning och effektiv säljcoachning.  Du har säkert redan system för relationen till dina kunder men var har du din personal? Med Goalplan får du superkrafter att coacha din personal så att ni tillsammans når era mål!

Sessions

65% av säljarens tid går åt till annat än sälj. Så kan vi inte ha det. Med Goalplan kan du enkelt logga coachingsamtal, kundsamtal och möten.

Säljtävlingar

Sätt upp tävlingar på några sekunder! Säljtävlingar kan boosta säljet med 40% och med Goalplan blir det enkelt. Motivera dina medarbetare genom tävlingar kopplat till mål som feedas från dina andra system eller matas in av dig. Följ tävlingen och peppa, i realtid!

Scorecard

Säljteam som har tillgång till säljdata och statistik har 58 % större sannolikhet att nå sina mål. Med Goalplan får varje användare ett personligt scorecard. Använd våra checklistor för att mäta aktiviteter samt koppla ditt CRM eller rapport för att slippa maila ut resultat.

Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.