Produkt

Sitoo X Goalplan: Integrationen som tar butiksköp hela vägen till personlig säljarcoaching

Feb 20, 2024

Sitoo X Goalplan: Integrationen som tar butiksköp hela vägen till personlig säljarcoaching

I en värld där detaljhandeln ständigt utvecklas, är integrationen mellan Sitoo och Goalplan inte bara innovativ utan också revolutionerande. Denna kombination förändrar sättet företag närmar sig försäljning och personalutveckling genom att skapa en sömlös bro mellan kundupplevelse och medarbetarengagemang.

Sitoo - ett molnbaserat kassasystem

Sitoo är en molnbaserad kassasystems- och retail management-plattform designad för detaljhandeln. Genom att erbjuda en enhetlig lösning för försäljning i butik och online, möjliggör Sitoo för detaljhandlare att effektivisera sina processer, öka sin försäljning och erbjuda en sömlös kundupplevelse över alla kanaler. Med funktioner som realtidshantering av lager, omnikanalsförsäljning och avancerad dataanalys, stärker Sitoo företags kapacitet att möta konsumenternas krav på bekvämlighet och personalisering.

Goalplan - måluppföljning och engagemang för din butikspersonal

Goalplan är en omfattande SaaS-plattform designad för att stärka försäljningsorganisationer och förbättra medarbetarengagemang genom att digitalisera och förenkla processer för prestationshantering. Plattformen erbjuder verktyg för målsättning, uppföljning, coaching, och kommunikation, vilket möjliggör för chefer och medarbetare att i realtid följa och optimera sina prestationer. Genom att integrera data från olika källor ger Goalplan insikter som stödjer informerade beslut, främjar personlig utveckling och stimulerar en produktiv företagskultur. Med dess användarvänliga gränssnitt och anpassningsbara funktioner, är Goalplan en nyckelresurs för organisationer som siktar på att öka produktiviteten, förbättra kundupplevelsen och uppnå sina affärsmål.

Kassasystem plus samarbetsverktyg är lika med vinnande säljorganisationer

Är du redo för lite magi? Allt detta kan du skapa när du kopplar ihop Sitoo och Goalplan…

Skapa en enhetlig kundupplevelse

Sitoo, känt för sin ledande kassasystemlösning, möjliggör en flexibel och effektiv försäljningsprocess som direkt påverkar kundupplevelsen positivt. Genom integrationen med Goalplan breddas denna upplevelse till att inkludera personalens engagemang och prestation.

Förbättrad personalutveckling

Goalplans plattform för engagemang och prestation tar medarbetarnas motivation till nya höjder. Genom realtidsdata från Sitoos system kan företagsledare skräddarsy coachning och utvecklingsplaner för varje anställd baserat på deras faktiska försäljningsprestationer.

Effektivitetsökning genom datadrivna insikter

Integrationen tillåter detaljhandlare att analysera data från försäljningstransaktioner för att identifiera trender, mönster och beteenden som kan informera både strategisk planering och daglig drift. Denna insikt driver både individuell- och lagprestation, vilket direkt översätts till en bättre kundupplevelse.

Personlig coaching baserad på verkliga prestationer

Med tillgång till konkreta data kan ledare erbjuda personlig coaching som är både relevant och motiverande för medarbetarna. Detta tillvägagångssätt garanterar att varje anställd får stöd anpassat till deras unika behov och prestationer, vilket främjar en kultur av kontinuerlig förbättring.

Några exempel från verkligheten

Så här använder ledande detaljhandlare den kraftfulla kombinationen av Sitoo och Goalplan:

  1. En butik delges medarbetares, butikers och regioners försäljning i realtid och identifierar automatiskt vem som slagit sina mål eller leder en säljtävling.
  2. En butikskedja bryter automatiskt ut produkter de har i rampljuset för att se vem som säljer mest, se vilken säljare som säljer produkter med bäst marginal och vem som lyckas lägga till flest merköpsprodukter.
  3. En retailchef får insikter från enskilda kvitton och automatiskt ihopräknade snittkvitton för att överse precis hur dina medarbetare och butiker ligger till, utan någon administration.

Framtiden för detaljhandeln

Sitoo och Goalplans integration är mer än bara en teknisk lösning; den är en ny filosofi inom detaljhandeln. Genom att sätta lika stor vikt vid kundupplevelsen som vid personalens utveckling och engagemang, banar de väg för en framtid där dessa två aspekter av affärsverksamheten är djupt sammanlänkade.

I slutändan är målet med Sitoo X Goalplan-integrationen att skapa en omnikanalupplevelse där kunder känner sig värderade och medarbetare känner sig engagerade och motiverade. Det är en vinst för alla inblandade – från butiksgolvet till företagsledningen.

Läs om fler av Goalplans integrationer här. Vill du veta mer hur din butikskedja följer hela vägen ut till din butiksanställdas individuella prestationer? Boka en session med oss på Goalplan idag!

Henrik Otterborn Troselius

Henrik Otterborn Troselius, Founder

Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.