Coacha och sätt rutiner för dina anställda

Boka demo

Starta en session

Välj ett KPI och följ upp framstegen

Skapa to-dos

Dela rutiner och samla dina anteckningar

Säkerställ att rutiner efterlevs, sätt in coaching där det behövs

Hur ser du att din coaching faktiskt ger resultat? Hur vet du att butiken öppnas och stängs på rätt sätt? Hur kan du försäkra dig om att det nya kampanjmaterialet har hängts upp korrekt? Hur ser du vilka av dina butiker som efterlever dina rutiner och vilka som avviker? Med Goalplans interaktiva coaching, rutiner och listor såklart!

KPI-styrd coaching

Välj en eller flera personer att coacha. Koppla KPIer och lägg till anteckningar till er session. Se hur KPI-snittet förändras. Chatta. Följ upp. Vinn ihop!

To-do-listor

Tilldela uppgifter till en anställd eller hela butiken. Personalen checkar av. Se vilka som har följt direktiven och försäkra dig om att jobbet blir gjort.

Rutiner

Skapa uppgifter som upprepas med en viss frekvens. Koppla in obligatorisk bilduppladdning för att visa att rutinen är rätt genomförd. And repeat.

Smarta listor

Skapa skräddarsydda listor. Varför inte ett rapport- eller orderformulär som kopplas mot en scoreboard? Bara listfantasin sätter gränser.

Så använder framgånsrika företag Goalplans verktyg

Goalplan logo blackClose icon

"Goalplan är helt flexibelt och anpassar moduler för att möta våra behov. Jag har kontroll dygnet runt, bättre resultat och en engagerad arbetsstyrka."

Macforum icon
Logo Lohilo använder Goalplan för att engagera sina medarbetare
Estrella logo
Scandinavia photo logo
Cewer logo
Telia logo

Funktioner i fokus

Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.