Visualisera mål och samla försäljningsdata

Boka demo

Visualisera din personals KPIer

Ta in data från kassa och CRM

Bryt ner mål med arbetstid, se din takt

Följ topplistor för personal, butiker och region

Samla hela organisationens mål och KPIer - i samma vy

Hur mycket har jag sålt denna månad? Hur många möten har jag bokat? Hur många dörrar har jag knackat? Hur taktar jag mot målet? Hur stort är mitt snittkvitto? Vilka marginaler har jag? Är jag på topplistan? Hur ligger vår butik till? Hur hög är vår konvertering av besökare i butiken? Goalplan ger svar på allt detta och låter även ledare få överblick över hela personalstyrkan och skapa actions baserat på målen. Tydliga mål, gamification och uppföljning är trots allt nyckeln till resultat.

Integrationer

Koppla kassasystem, CRM, besöksräknare och personalhantering. Goalplan integrerar med dina befintliga system och förädlar data till insikter ni kan agera på.

Visualisering

Ge anställda mål baserat på hur mycket de jobbar, se hur de taktar mot målen och står sig mot kollegor. Gör samma för butiker eller regioner.

Topplistor

Anställda får en interaktiv vy för sina resultat, kan följa sina framsteg, få coaching kopplat till specifika KPIer och förstås tävla och se sig på topplistan.

Måluppföljning

Ta action på datan – skapa utbildningar, coachingsessions, peppa med video eller starta en chatt. Mål är ingenting värda om vi inte kan agera på dem.

Så använder framgånsrika företag Goalplans verktyg

Goalplan logo blackClose icon

"Det är Goalplans förtjänst att vår personal, butikschefer och avdelningar lätt kan komma åt sina mål och även följa upp hur de ligger till varje dag, vecka och månad. Det har hjälpt oss öka vår försäljning."

Macforum icon
Logo Lohilo använder Goalplan för att engagera sina medarbetare
Estrella logo
Scandinavia photo logo
Cewer logo
Telia logo

Funktioner i fokus

Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.