Så hanterar Oriflame en säljstyrka över hela Indien

"Tack vare implementeringen av Goalplan är den sparade tiden under en arbetsvecka oöverträffad – tiden kanaliseras nu till andra områden och används mer effektivt."

Shefali Sharma, Försäljningsdirektör

Så hanterar Oriflame en säljstyrka över hela Indien

Utmaning

Oriflames närvaro i Indien omfattar cirka 50 säljare och ungefär 1 500 distributörer. Efter att ha uteslutit andra metoder och implementering av en webbplats för representanter att ladda upp information, insåg Shefali, försäljningsdirektören på Oriflame, det enorma behovet av att samla och effektivt använda data för att göra exakta utvärderingar och planera framåt. Utmaningarna inkluderade en mycket stor och utspridd säljstyrka, väldigt manuella och Excel-drivna processer, att den affärskritiska affärsplaneringssessionen var en tung Excel-operation och att "på-fältet"-aktiviteter inte övervakades.

Lösning

När all personal använder Goalplan-appen kunde Oriflame Indien automatisera dataexport i realtid. Den nu helt digitaliserade affärsplaneringen inkluderar en implementationen av en digital "på-fältet"-aktivitetsspårare.

Resultat

Mål och resultat för alla KPI:er flyttades från Excel till en intuitiv app vilket ledde till en stor minskning av administration för ledning och teamledare. Realtidsdata och visualisering av alla "på-fältet"-aktiviteter möjliggör proaktivitet, spårbarhet och uppföljning.

Symbol

Symbol

Medarbetarna berättar

No items found.

Goalplan gör det möjligt för försäljningsorganisationer över hela världen att förbättra försäljnings-KPI:er, öka engagemanget hos försäljningspersonalen och minska operativa kostnader. Goalplans app, tillgänglig på alla enheter, ger både ledning och personal omedelbar och enkel tillgång till mål och prestationer, kommunikationsfunktioner, information och e-lärande. Genom att automatisera och digitalisera data- och informationsinsamling effektiviserar Goalplan prestandahanteringen.

"Bekvämligheten som Goalplan-appen förde till bordet var banbrytande för verksamheten, vilket hjälpte säljstyrkan att bli mer smidiga och spara enorma mängder värdefull tid och ansträngning."

"Lösningen är utmärkt på att visualisera och spåra prestanda så att organisationen kan agera utifrån sådana data."

Shefali Sharma, Försäljningsdirektör, Oriflame Indien

No items found.

Bläddra vidare

Premium-återförsäljaren som satsar på engagemang hos butiksanställda
Premium-återförsäljaren som satsar på engagemang hos butiksanställda
Macforum visste att de behövde göra mer för att öka engagemanget hos medarbetarna för att fortsätta ligga före konkurrenterna Med Goalplan visualiserar Macforum global prestion på flera olika nivåer. De får enkel åtkomst till data på både desktop, mobil och surfplatta.
Läs mer
Så samlade Telia personalens mål & kommunkation på samma ställe
Så samlade Telia personalens mål & kommunkation på samma ställe
Det är ingen lätt uppgift att hålla medarbetare informerade och motiverade om man är Svergies största teleoperatör. Alla KPI:er och försäljningsresultat är automatiserade och tillgängliga för alla anställda och chefer över detaljhandeln och kundservicekanalerna. Sedan dess har utvalda KPIer ökat med hela 35%.
Läs mer
Reach out
Boka demo
Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.